Brothers

IF THE SUIT FITS

"If the suit fits" var något som närmast kan beskrivas som en askungen-saga för män. Brothers tog fram tre kostymer för tre olika kroppstyper. Utmaningen var enkel – att passa i en av kostymerna. Om du passade så vann du kostymen och en resa till New York. De tre kostymerna turnerade på tågstationer och andra publika platser under våren 2014.

Själva mättillfället gav personalen en möjlighet att komma kunderna inpå skinnet, lära känna dem bättre samt bjuda på sin goda kunskap i ämnet passform. En bra bit över 1000 uppmätningar av potentiella kunder gjordes. Mer än hälften av deltagarna kom in i Brothersbutiken till följd av kampanjen och rekommendationsgraden ökade från -2,5 procent till 45 procent. Kampanjen uppmärksammades även hos de som inte aktivt deltog.

Arvid Axland, projektledare på Pool berättar:
Att iscensätta upplevelser där kunden får interagera fysiskt med produkter och personal är otroligt effektivt. Vår senaste insats för Brothers förbättrade radikalt målgruppens syn på Brothers och kundernas vilja att både besöka och rekommendera Brothers butiker.

Brothers "If the suit fits" turnerade bland annat på Stockholms Centralstation och Malmö Centralstation på eventytor bokade av Jernhusen Media