Banner

Med sina iögonfallande storlekar, optimala placeringar och liggande format öppnas nya möjligheter för digitala kampanjer på centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nytt för 2014 är en LED-skärm i storformat på Solna Station, vid ingång från Friends Arena, Arenastaden och kommande Mall of Scandinavia. Våren 2014 etablerades en ny digital stortavla i Stockholm. Eftersom stortavlan är dubbelsidig, sex kvadratmeter och hänger fem meter upp i luften, är den väl synlig nästan var du än befinner dig i Centralhallen.

Reklamytorna är digitala stortavlor (LED-skärmar) mellan 92 tum och 110 tum i snyggt designade ramar. Ledskärmen i Solna är vår största och mäter cirka 220 tum.

I Stockholm har vi tre digitala stortavlor i Centralhallen; en vid entrén till Pressbyrån och en dubbelsidig vid ena sidan om rulltrappan upp till Klarabergsviadukten. En på Cityterminalen och en på Solna Station. I Malmö och Göteborg har vi fyra respektive två digitala stortavlor intill de stora trafikinformationstavlorna. Samtliga stortavlor är centralt placerade och väl synliga i det stora flödet av sammanlagt ca 350 000 besökare dagligen.

Hör av dig till Jernhusen Media om du vill boka 10 sekunderspottar på de nya Premiumytorna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessa kan med fördel kombineras med event eller andra exponeringskampanjer på centralstationerna, eller bokas för sig. Mer info och priser hittar du under Produktblad nedan.

Visual Art, som sköter försäljningen i det rikstäckande digitala nätverket på 25 stationer runt om i landet, kommer också att addera Premiumytorna i sina olika serier. Vill du boka en rikstäckande digital kampanj kontakta Visual Art>>

LADDA NER PRISLISTA FÖR Digitala Premiumytor