Banner
Photos from Jernhusen Media's post Idag är en spännande dag på OOHMecca. MEDIAMECCA och ett gäng partners ger deltagarna insikter om utomhusreklam. Så här såg vår lilla hörna ut. Tack för alla dueller!
Jernhusen Media added 5 new photos — at Nalen.
Photos from Jernhusen Media's post Smakfull och spännande lansering av Samsung Pay med Samsung Sverige och AnotherBrand AB på Stockholms Centralstation #vepor #event
Jernhusen Media added 5 new photos.
Ulrika Till oss som missade den mäktiga manifestationen på stationen. Såhär såg det ut igår. #pussyhats Stockholms Centralstation
Nu händer det! På Centralen Stockholm.
Jernhusen Media shared a post.
Visual_Art We❤
To celebrate International Women's Day. Adidas campain ”In your name” runs at our screens in Stockholm today. Those who tweets hashtag #IDittNamn can share a quote that inspires other women on the digital shirts.#shapingthefuture #visualartdooh #dooh adidas Originals
Jernhusen ...
Timeline Photos Idag har Best of Brands modevisning på Stockholm C
Jernhusen Media at Stockholms Centralstation.
Photos from Jernhusen Media's post Upplev nyheter på ett helt nytt sätt på Stockholms Centralstation idag. Google delar ut Google Cardboards tillsammans med Dagens Nyheter och besökarna får testa VR #googlecardboards
Jernhusen Media added 3 new photos.
Timeline Photos Grattis LE PACTE till vinsten i #åretsbyrå2017! Tack för alla grymma event hos oss 💋
Jernhusen Media's cover photo Jernhusen Media updated their cover photo.
Photos from Jernhusen Media's post Antikmässan med pop-up på Stockholms Centralstation. Föredömligt snyggt av Aktiva Event!
Jernhusen Media added 5 new photos.
Stockholms Centralstation Kärlek på alla ❤ dag!
Älska dig själv på alla hjärtans dag!
Idag vill vi hylla en speciell typ av kärlek, nämligen den till dig själv ❤️

Därför vill vi erbjuda er möjligheten att smycka er själva med lite egenkärlek!

...
Hjärt-Lungfonden och Mojje nu på Stockholms Centralstation. ❤
Jernhusen Media was live.
Dina drömmars central Bästa platsen för ditt drömevent. Alltid fint väder. Och kaosfritt nästan alla dagar på året.
Helvetet på jorden eller en spännande mötesplats. Vi guidar till till de bästa upplevelserna Stockholms centralstation
Timeline Photos Jösses! Att det är enorma flöden av människor på Stockholms Centralstation vet ju alla. Men den här mängden besökare hade nog varken vi eller Mio räknat med. Tur att de har extra sköna sittplatser att bjuda på. Och bra rådgivning ...
Timeline Photos Bananas are for monkeys! Träna reaktionsförmågan med Gainomax på Stockholms Centralstation och prova deras proteindryck.
MEDIAMECCA Vi rockar på Jernhusen Media!
Låt oss presentera Mediarockens fjärde jurymedlem: Ann "Metall" Hermansson.
De allra flesta tänker på henne som marknadschef på Jernhusen Media (Ironhouse - bara det är ett tecken;) men snart känner ni henne också som Ann-Metall. ...
Underverk under Stockholm - fotoutställning på Stockholm Central 16-22 januari Fantastisk utställning - måste upplevas!
Åren 2009-2016 följde fotograferna Hans Ekestang och Mikael Ullén byggandet av pendeltågstunneln Citybanan under Stockholm. Se de bästa av deras bilder i Centralhallen på Stockholm Central den 16-22 januari. Välkommen!
Gör som vår kollega Karin, prova Synsam Sveriges bågar och kolla synen på Stockholms Centralstation idag fram till 19.00. Vi syns!
Jernhusen Media - Ingenting är omöjligt. Nordens mest besökta platser. Vinnarna är korade, men filmen lever kvar och vi vill starta 2017 med att tacka för att vi fick filma hos dessa finfina företag: Scandic Continental, Luzette, Bodyflight Stockholm, DIF Boxningsförening, MTR Express.
TÄVLING! SKAPA EN CENTRAL UPPLEVELSE På våra ...
Sjung med! Julsånger på Stockholms Central Tredje året med Svenska kyrkans succéevent. Se filmen och bli varm av glädjen och julstämningen!
För tredje året i rad bjuder Svenska kyrkan i samarbete med Sensus på allsång med advents- och julpsalmer på Stockholms centralstation.
Kärleksförklaring till skogen vinner drömevent på centralen Grattis Allvar Underwear och Mentor Sverige - våra vinnare i tävlingen om Sveriges bästa eventyta på Nordens mest besökta plats, Stockholms Centralstation. Läs mer om vinnarna. Det här kommer bli grymt bra!
Det lönar sig att tänka upplevelsedesign, att engagera ...
Spänningen är olidlig! Imorgon avslöjas vinnarna i tävlingen om Sveriges bästa eventyta på Nordens mest besökta plats....
Timeline Photos Favorit i repris. Just nu på Stockholms Centralstation. En fin tradition av Svenska kyrkan!
Jernhusen Media väljer Visual Art som partner för Eurosize Nu är det officiellt: Jernhusen Media + Visual_Art = sant!
Jernhusen Media utökar sitt samarbete med Visual Art till att även omfatta 160 Eurosize-ytor på centralstationer runt om i Sverige.
MTR Express sjunger in julen på Stockholms Centralstation
Blir inspirerad att träna av Friskis&Svettis pop-up på Stockholms Centralstation!
Timeline Photos Här får 200 000 om dagen reda på vilka som har det billigaste julbordet på nätet! Coop Centralen finns också en trappa ned om man hellre handlar själv 😊
Klapp.co Sätt på ljudet och njut, inte minst av den grymma musiken i slutet! Klappar händerna åt Klapp.co som gjort denna film åt oss. Ni är grymma - som vanligt.
Kolla in vår senaste film för Jernhusen Media. Filmen är en ...
En osynlig box på centralen blev hyllad marknadsföring En osynlig box är ett sätt att utnyttja Nordens mest besökta plats, men nu är frågan: Vad skulle du använda ytan till?

Just nu kan du och ditt företag vinna Stockholms Central för en vecka – allt som behövs är ...
Så kan Stockholms Central bli din för en vecka Nu letar vi efter den mest kreativa och mest inspirerande upplevelsen att fylla Stockholms Central med! För att vara med i tävlingen är det bara att beskriva din vision i ord och bild senast den 29 november.
Hängande kakor från ...
Så skapar du det vinnande eventet Läs artikeln och få de bästa tipsen för att kamma hem en eventyta på 200 kvm på Stockholms Centralstation under en vecka!
Så skapar du ett vinnande event som fångar kundernas hjärtan och plånböcker.  Inspireras av expertens råd och företagens ...

Fler Nyheter

Banner