Banner
Blomsterfrämjandet bjuder på Tulpanglädje genom rolig aktivitet och tävling på Tulpanens dag på 50 kvm eventyta på Stockholms Centralstation. Vi älskar #svenskatulpaner!
Jernhusen Media added 3 new photos.
TUI söker personal till kommande event på Stockholms Centralstation på väldigt fyndigt sätt. Riktigt roligt! Ska bli spännande att se era professionella latmaskar på plats 22 januari. Sugen på jobbet? Ansök senast 14 januari.
Är du bra på att drömma ...
Grattis till årets vinnare i vår eventtävling! Ni gör mycket bra för att förbättra världen. Snart får två miljoner människor chans att se det på våra centralstationer. Just Arrived/ PS Communication, Make a Change/ Change The Agency, Tekniska museet
Årets första event på Stockholms Centralstation är fantastiska Astar AB som hjälper många i alla åldrar att utveckla sina talanger och hitta rätt i arbetslivet.
Jernhusen Media added 2 new photos.
Vinnarna är korade! Vilka som vunnit i vår eventtävling för en bättre värld avslöjas i januari. Det blir ett Gott Nytt År!
Ett av årets bästa event på Stockholms Centralstation. En inspelning för På spåret-trailer - snyggt och roligt av SVT!
Vart är vi på väg? På fredag är det dags igen!
Jernhusen Media shared SVT's video.
Snart stänger tävlingen! Skicka in din bästa idé till ett event som visar hur ni bidrar till en bättre värld. 130 kvm exponering till över en miljon människor i potten! Deadline är 30 nov kl. 23.59.
Här är juryns bästa tips för att kamma hem en vinst i årets tävling!
Vi frågar juryn: Vad krävs för att vinna i tävlingen som fokuserar på en bättre värld?  
I årets eventtävling får de tre bästa idéerna möjlighet att visa upp sitt engagemang och inspirera fler att bidra till en bättre värld. Vi står för ytan och publiken, ni står för innehållet.
Just nu kan företag och organisationer vinna en centralstation för en vecka – allt som behövs är ett äkta engagemang och en riktigt bra idé. Vad skulle du använda ytan till?
Vilka tycker du är värda att vinna upp till 130 kvm eventyta på någon av våra tre största centralstationer? Tagga någon du känner på en organisation eller ett företag som gör skillnad på riktigt!
Tävla på jernhusenmedia.se/dromtavling
Juryn är på plats. Nu väntar vi på ditt bidrag. Vinnarna får skapa ett meningsfullt event på Centralstationen 2018. Vi står för ytan. Och publiken.
Temat för årets tävling är hållbarhet och samhällsfrågor. Här är hela juryn.
Så snyggt när Stockholms Centralstation förvandlar eventytan till en väntsal från svunna tider i kampanjen ”Hela världen runt hörnet sedan 1871”.
Jernhusen Media added 2 new photos.
Vi berättar i Dagens Media om Mentor Sverige som jobbar med att stärka ungdomars självkänsla och framtidstro. Vad gör ni för att förbättra världen? Tävla och vinn upp till 130 kvm eventyta på någon av våra tre största centralstationer för ...
Pensionsmyndigheten svarar på frågor om pension på Malmö Centralstation 23-25 oktober. Av stationens 55 000 dagliga besökare, får de som vill även hjälp med sin prognos. 😊
Lite kul måste man ju få ha när man äger reklamytorna på Nordens mest besökta platser. 😉 Eller hur OMD Sverige och PHD Media?
Läs vår artikel i Dagens Media om Allvar Underwear som lät centralstationens besökare uppleva den svenska skogen. Hur skulle ditt företag visa upp hur ni jobbar hållbart, tar ställning och gör skillnad? Tävla och vinn upp till 130 kvm eventyta ...
Missa inte vår artikelserie i Dagens Media om företag som tar ställning, jobbar hållbart och gör skillnad. Gör ditt företag det? Då har ni chansen att vinna den perfekta platsen för att visa upp ert engagemang.
Stod upp för olikheter
Välkomna att besöka Fitbit på Stockholms Centralstation, som under veckan ställer ut sina nya active wear produkter.
Jernhusen Media added 3 new photos.
Välkommen att besöka Apotekets digitala pop-up i centralhallen på Stockholms Centralstation. Den är helt utan produkter och har kommit till för att visa hur digitalisering kan underlätta för apotekskunden. Under veckan besöker även Ann Söderlund, Kakan Hermansson & Alexandra Kamperhaug ...
Nu kickar vi igång årets stora tävling! Se filmen (mer känsla med ljudet på 😊) så får du veta hur ditt företag kan vinna upp till 130 kvm på våra centralstationer.
2-3 oktober finns Brothers Sveriges stilexperter på Stockholms Centralstation. De bjuder på personlig passformsanalys, skräddarsydda stiltips, tävling och snygga erbjudanden. Stilfullt av A.World.Beneath
Jernhusen Media added 3 new photos.
TUI får hela stationen att lyfta och alla 200tusen besökare om dagen att längta till värmen. Grattis till snygg kampanj TUI, Carat Sverige, Forsman & Bodenfors och Posterscope Sweden!
Jernhusen Media added 3 new photos — at Stockholms Centralstation.
Mentor Sverige - ni är fantastiska och vi är så glada att ni valde att delta i vår eventtävling förra året. Väl värdiga vinnare med väldigt viktigt budskap som gör skillnad för unga människor!
I dag, torsdag, tar den ideella ...
Äntligen har vi vår vinnare i förra årets eventtävling på plats på Stockholms Centralstation. Mentor Sverige bjuder på ett fantastiskt program idag. Lyssna på Christer Fuglesangs råd till ungdomar och fundera på vad du själv skulle säga till ditt 15-åriga ...
Inatt har vi spelat in vår nya film, som ska visa hur du kan vinna en eventyta på en av våra tre största centralstationer. Inatt har Stockholms Centralstation upplevt saker den aldrig gjort förut!
Jernhusen Media added a photo and ...
Kriminalvården söker dig som kan få andra att förändra sitt liv. På Stockholms Centralstation kan du få veta mer om att bryta onda cirklar. Meningsfull och snygg kampanj av Gullers Grupp.
Jernhusen Media added 4 new photos.
Ingenting är omöjligt! Vår film är nominerad i Publishingpriset 🎬⭐️
Cred till bästa byrån Klapp.co. Och till alla våra härliga kunder!
På våra centralstationer är inget omöjligt. Dina kunder kan känna, smaka och uppleva ditt varumärke på helt nya sätt. ...
Heja Malmö Centralstation!
Subway Therapy är en konstinstallation som ska få människor att le, skratta och känna mindre stress, enligt konstnären Matthew Chavez. Under Malmöfestivalen skapade besökarna på Malmö Centralstation en lokal installation. Det blev 3000 post-its med budskap och ...

Fler Nyheter

Banner