Banner
Ett bra sätt att lansera nya produkter - är att bjuda på smakprover för att skapa köpsug. @bramhultsjuice gör succé på centralen. Den med kiwi och avokado var magisk! Snyggt @ryskapostenevent 💚 @ Stockholms Centralstation
Jernhusen Media posted 4 photos.
DN intervjuar partiledarna inför valet. Nu är det Stefan Löfvens tur att stå på scenen på Stockholms Centralstation.
Jernhusen Media added 3 new photos.
”Skulle ta tåget till Uppsala, fick upp min pension”
Vilken upplevelse vill du ge 1,5 miljoner resenärer & besökare under en vecka? Tack Pensionsmyndigheten – Fråga om pension!
Snart får du ta helg - men se till att först knipa en plats på årets OOH-event den 20 mars med Dagens Media. Vi ses på At Six i Stockholm!
Kom och lyssna på höjdare som Nick Halas, Carina Kinnman ...
Nu har vi stenkoll på flödet av människor på Stockholms Centralstation - och det är betydligt fler än vi tidigare trott. Under en vecka har du möjlighet att nå drygt 1,5 miljoner människor med ditt budskap.
Genom att mäta mobiltelefoner ...
Tidningen Market uppmärksammar att centralstationen är en stark arena för kreativa och meningsfulla event. Se fem exempel på kunder som bidragit till resenärsupplevelsen senaste året - och samtidigt nått stor räckvidd med sina budskap.
TUI, Samsung, Glada Hudik-teatern/SJ, SVT, Mio ...
Vem vill du skicka kärlek till idag? Få hjälp på traven av Hjärt-Lungfonden som dagen till ära har ett fint event på Stockholms Centralstation.
Jernhusen Media added 4 new photos.
Hur många ballonger kan man hänga i trossen på vår eventyta? Svar: upp till 100 kg. Vi välkomnar vår nya kund Forenom som inte går att missa på Stockholms Centralstation!
Finbesök på Malmö Centralstation när Tesla visar upp Model X på 18 kvm eventyta 5-11 februari. Vill ha! 💚
Jernhusen Media added 3 new photos.
Denna vecka förstärker Mio Möbler sin soff-kampanj med att låta 1,4 miljoner människor få chansen att provsitta på Stockholms Centralstation. Snyggt!
Jernhusen Media added 5 new photos.
Ny kollega sökes! Kom till oss och jobba med några av Sveriges finaste arenor för event och reklam.
Vi söker dig som vill utveckla vår mediaaffär och sälja reklamexponering på några av landets mest besökta platser.
Coolaste eventet får uppmärksamhet med video på Unilad med 37miljoner följare. Grattis TUI!
You can get paid to be a 'professional slacker' and it's actually good money! 😍🤑
Jernhusen Media shared UNILAD's video.
TUI tar över Stockholms Centralstation denna vecka och nästa. Passa på att besöka deras "Fakeation Beach". Ta en semesterselfie eller häng med de professionella semesterfirarna.
Jernhusen Media added 6 new photos.
innocent Sverige finns denna vecka på Stockholms Centralstation och bjuder på härliga super smoothies.
Blomsterfrämjandet bjuder på Tulpanglädje genom rolig aktivitet och tävling på Tulpanens dag på 50 kvm eventyta på Stockholms Centralstation. Vi älskar #svenskatulpaner!
Jernhusen Media added 3 new photos.
TUI söker personal till kommande event på Stockholms Centralstation på väldigt fyndigt sätt. Riktigt roligt! Ska bli spännande att se era professionella latmaskar på plats 22 januari. Sugen på jobbet? Ansök senast 14 januari.
Är du bra på att drömma ...
Grattis till årets vinnare i vår eventtävling! Ni gör mycket bra för att förbättra världen. Snart får två miljoner människor chans att se det på våra centralstationer. Just Arrived/ PS Communication, Make a Change/ Change The Agency, Tekniska museet
Årets första event på Stockholms Centralstation är fantastiska Astar AB som hjälper många i alla åldrar att utveckla sina talanger och hitta rätt i arbetslivet.
Jernhusen Media added 2 new photos.
Vinnarna är korade! Vilka som vunnit i vår eventtävling för en bättre värld avslöjas i januari. Det blir ett Gott Nytt År!
Ett av årets bästa event på Stockholms Centralstation. En inspelning för På spåret-trailer - snyggt och roligt av SVT!
Vart är vi på väg? På fredag är det dags igen!
Jernhusen Media shared SVT's video.
Snart stänger tävlingen! Skicka in din bästa idé till ett event som visar hur ni bidrar till en bättre värld. 130 kvm exponering till över en miljon människor i potten! Deadline är 30 nov kl. 23.59.
Här är juryns bästa tips för att kamma hem en vinst i årets tävling!
Vi frågar juryn: Vad krävs för att vinna i tävlingen som fokuserar på en bättre värld?  
I årets eventtävling får de tre bästa idéerna möjlighet att visa upp sitt engagemang och inspirera fler att bidra till en bättre värld. Vi står för ytan och publiken, ni står för innehållet.
Just nu kan företag och organisationer vinna en centralstation för en vecka – allt som behövs är ett äkta engagemang och en riktigt bra idé. Vad skulle du använda ytan till?
Vilka tycker du är värda att vinna upp till 130 kvm eventyta på någon av våra tre största centralstationer? Tagga någon du känner på en organisation eller ett företag som gör skillnad på riktigt!
Tävla på jernhusenmedia.se/dromtavling
Juryn är på plats. Nu väntar vi på ditt bidrag. Vinnarna får skapa ett meningsfullt event på Centralstationen 2018. Vi står för ytan. Och publiken.
Temat för årets tävling är hållbarhet och samhällsfrågor. Här är hela juryn.
Så snyggt när Stockholms Centralstation förvandlar eventytan till en väntsal från svunna tider i kampanjen ”Hela världen runt hörnet sedan 1871”.
Jernhusen Media added 2 new photos.
Vi berättar i Dagens Media om Mentor Sverige som jobbar med att stärka ungdomars självkänsla och framtidstro. Vad gör ni för att förbättra världen? Tävla och vinn upp till 130 kvm eventyta på någon av våra tre största centralstationer för ...
Pensionsmyndigheten svarar på frågor om pension på Malmö Centralstation 23-25 oktober. Av stationens 55 000 dagliga besökare, får de som vill även hjälp med sin prognos. 😊
Lite kul måste man ju få ha när man äger reklamytorna på Nordens mest besökta platser. 😉 Eller hur OMD Sverige och PHD Media?

Fler Nyheter

Banner