Kärleksförklaring till skogen vann drömevent på Centralstationen

Vinnaren i Jernhusen Medias eventtävling är det nya varumärket Allvar. Med rötter i mode och svensk skog producerar Allvar exklusiva underkläder, hållbart tillverkade, av träd som har vuxit i uppåt hundra år. Eventet blir en kärleksförklaring till den svenska skogen, skandinaviskt mode och en lansering av deras första damkollektion.

Det var den mest kreativa och engagerande upplevelsen som vann den 200 kvm stora eventytan på Stockholms Centralstation under en hel vecka.

Det lönar sig att tänka upplevelsedesign, att engagera besökarna och att vara autentisk. Bland 77 inskickade tävlingsbidrag har juryn nu utsett både en vinnare och en hederspristagare. Juryns motivation lyder;

Allvar sticker ut med en spektakulär idé som gör sig väldigt bra på Centralstationen. Man blandar scenshow med att involvera publikens alla sinnen i olika aktiviteter. Dessutom väcks tankar hos besökarna om vårt ursprung och vår framtid som människor och nordbor. En autentisk upplevelse som ligger väldigt bra i tiden. Dessutom skapas en storslagen produktlansering.

- Vi är så glada över vinsten! Vi hoppades att Jernhusen skulle se potentialen i att vi knyter ihop två branscher som båda står för viktiga delar av framtiden inom svensk export. För oss blir det ett unikt tillfälle att nå ut med helhetskonceptet kring våra produkter, säger Niklas Gilmark, marknads- och försäljningsansvarig på Allvar.

Jernhusen Media väljer också att dela ut ett hederspris till Mentor som vinner 200 kvm för ett event under en dag. Juryn motiverar;

Mentors koncept engagerar besökarna både känslomässigt och fysiskt. Upplevelsen bidrar till att göra skillnad för ungdomar, samtidigt som det ger ett eko utanför väggarna, även långt efter eventets slut.

- Vi vet att världen är möjlig att förändra och det är vi tillsammans som måste göra det. Att få arrangera en egen dag på Stockholms Centralstation är en unik chans för oss att engagera människor i vår vision – framtidstro till alla unga som bor i vårt land. Det är viktigare nu än någonsin, säger Karin Jordås, Generalsekreterare på Mentor Sverige

Båda eventen kommer att genomföras under 2017.

För mer information:
Ann Hermansson, marknadsansvarig Jernhusen Media, 08-410 032 46, ann.hermansson@jernhusen.se

Banner