Vill du också skapa en bättre värld?

Då har du kommit till rätt ställe. Med Jernspiran får ditt företag eller organisations CSR-arbete den uppmärksamhet det förtjänar. Jernspiran belönar företag och organisationer som aktivt arbetar för ett bättre samhälle ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Det kan vara små eller stora initiativ, det viktiga är att det finns en omtanke och ett framtidshopp som kan inspirera och visa vägen till en bättre värld.

GRATTIS TILL ÅRETS VINNARE I JERNSPIRAN!

Idé

Ni tävlar med en idé. Ni tänker ut på vilket sätt ni vill visa upp ert engagemang på en av Sveriges största centralstationer och beskriver med text och bild er kampanj. Det är bara att använda fantasin och tänka fritt hur ni vill fånga besökarnas uppmärksamhet

 

Kampanj

Centralstationerna rymmer så mycket mer än bara en eventyta. Tänk stort och att allt är möjligt. Det kanske börjar med 20-200 kvadratmeter eventyta för att växa till vepor, displayer eller en cool installation ovanför ringen? I detta läge ska ni ta ut svängarna och tänka stort. Och fritt!

Upplev

Det handlar om att skapa upplevelser hos resenärer och besökare. Överraska, förmedla kunskap, våga sticka ut och möta dem ansikte mot ansikte. Här företräder ni ert varumärke mitt bland målgruppen. Ta chansen och gör ett fint avtryck med ett event och kampanj som gör skillnad. Så bygger man starka, hållbara varumärken.

 

Tävla

Ja, det är en tävling. Men alla som deltar är vinnare. Bara genom att skicka in ert bidrag bevisar ni att ert företag eller organisation menar allvar med hållbarhets- och samhällsförbättringsarbetet. Det ska ni vara stolta över! Det är en möjlighet att synas på några av Nordens mest besökta platser.

Var med

Tävlingen är öppen för alla företag och organisationer. Tack vare Jernspiran öppnar ni dörren till en stor publik över hela Sverige. Spelar ni roll på riktigt? Hjälper ni människor att leva mer hållbart? Var med och skapa en bättre värld.

Välkomna till Jernspiran 2021!

Se tidigare års vinnare

Våra centralstationer är inte bara Nordens mest besökta platser. Det är också ett ställe där ditt företag eller organisation kan skapa upplevelser för resenärer och besökare. Här nedan kan du se tidigare vinnare i Jernspiran.

Har ni frågor eller funderingar?

Om ni undrar något om Jernspiran så hör gärna av er med mejl till oss. info@jernhusenmedia.se

Lycka till!

Önskar juryn: Alexandra Pascalidou, Christina Knight, Erik Modig, Fredrik Svedjetun, Hedvig Hagwall Bruckner, Kjell Hasslert, Gustav Martner

Om Jernspiran

Jernspiran är fastighetsbolaget Jernhusens årliga eventtävling som belönar företag och organisationer som vill driva förändring och har ett starkt engagemang i viktiga hållbarhets- och samhällsfrågor. Syftet är att lyfta initiativ för en bättre värld och samtidigt bidra till meningsfulla resenärsupplevelser. I prispotten ligger utvalda event- och reklamytor på en av Sveriges största centralstationer.