Centralstationen har varit hjärtat i många städer sedan 150 år. Idag är stationerna i Sveriges tre största städer inbjudande mötesplatser med stort utbud av restauranger och shopping. Det syns inte minst på att varumärken som exempelvis Starbucks, Gateau och Designtorget väljer att etablera sig på stationerna. Och med hundra tusentals besökare dagligen är de också heta platser för reklam och event.

På en station finns bokstavligen stora utrymmen för kreativa idéer och nästan allt är möjligt. Möt dina kunder live och interagera med dem, låt kunderna känna och klämma på dina produkter och skapa starka upplevelser av ditt varumärke. Nå ut med ditt budskap med stor impact i stora format, överraska på oväntade ytor eller anpassa ditt budskap efter tid på dygnet, eller varför inte vädret, i digitala kanaler på stationen. Lär känna målgrupper på stationen - se filmen ovan för att få veta mer om kosmopoliten och materialisten.

En halv miljon besökare på våra stationer – varje dag

Centralstationens främsta styrka som arena för reklam och event ligger i de stora flöden av människor som besöker stationen. Det rör sig om totalt över en halv miljon personer om dagen på cirka 40 stationer i hela landet. Besökarna spenderar i snitt 25 minuter på stationen och vi ser i olika effektmätningar att de är en mottaglig publik som uppskattar när det händer saker.

Effektiv exponering som ger goda resultat

I och med att vi själva både säljer och äger våra fastigheters ytor, försvinner en mellanhand. Det betyder mer prisvärda lösningar för dig. Vi kan också våra egna stationer utan och innan – vi vet hur folk rör sig och vilka ytor som är de effektivaste för att kommunicera ditt budskap. Vi erbjuder allt från traditionella reklamskyltar till vepor, digital reklam och platser för event och sampling. Vår mission är att hjälpa våra kunder att växa. Vi vill göra allt vi kan för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi vill hitta de bästa idéerna och skapa de bästa kampanjerna tillsammans med dig! Kampanjer som slår igenom bruset och som berör människor. Det är vår passion.

Banner